Εκτός Μνημονίου η Ελλαδα, από τον Σεπτέμβριο του 2014;; Τότε, γιατί μας εξαπατούν ΟΛΟΙ;;..............
Η Ελλάδα βρίσκεται εκτός Μνημονίου από τον Σεπτέμβριο του 2014.
Έπειτα από την απόφαση του ΟΗΕ 68/304 "Towards the establishment of a multilateral legal
framework for sovereign debt restructuring processes" της 9ης Σεπτεμβρίου 2014.
Ορίστε και οι αποδείξεις :
1) εδώ και
2) εδώ
'Αρα όταν οι προδότες, ψεύτες και αληταράδες πολιτικοί μας ανακοινώνουν "Μνημόνιο τέλος", ξέρουν πολύ καλά τι έχει προηγηθεί!!!
Προηγήθηκε η απόφαση του ΟΗΕ, η οποία εάν είχε γίνει γνωστή στον Ελληνικό λαό, τα πράγματα θα είχαν πάρει μιάν άλλη τροπή γιά την τύχη του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας...
ΠΗΓΗ
...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ :
Το θυμόσαστε;
Δεν ψήφισε η Ελλάδα στον ΟΗΕ υπέρ της προστασίας των χρεωκοπημένων κρατών!
Ξεφτίλα μεγατόνων! Ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την μονομερή αναδιάρθρωση χρέους και η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία!
Αποσπάσματα
Την ίδια στιγμή που ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την αναδιάρθρωση του χρέους της και την μη πληρωμή των απίστευτων τοκοχρεωλυσίων που ζητούσαν τα κοράκια-«επενδυτές» με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης,η Ελλάδα ως άμεσα ενδιαφερόμενη και έχουσα έννομο συμφέρον απείχε της ψηφοφορίας για να μην θυμώσουν οι δανειστές και ειδικότερα οι Γερμανοί.
Πρόκειται για ξεφτίλα μεγατόνων που πέρασε στο αθόρυβο και στον «Αυτόματο πιλότο» είτε σαν μονόστηλο, είτε με αποπροσανατολιστικούς τίτλους.
Και αυτό διότι ο ΟΗΕ με την ιστορική του απόφαση, δίνει ισχυρό «ράπισμα» στους διεθνείς τοκογλύφους, τα λεγόμενα επενδυτικά κεφάλαια «γύπες», δικαιώνοντας την κυβέρνηση της Αργεντινής, με τη σθεναρή και ανυποχώρητη στάση της στη μάχη κατά των αρπακτικών της παγκόσμιας οικονομίας. Με τη συγκεκριμένη απόφαση, ο ΟΗΕ αναγνώρισε ότι η αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, αποτελεί κυριαρχικό δικαίωμα μιας χώρας.
Επιπροσθέτως, η διαδικασία δεν μπορεί να ματαιωθεί, ούτε να εμποδιστεί από ένα άλλο κράτος ή ιδιώτες πιστωτές, όπως είναι οι λεγόμενοι «γύπες». Επίσης, μπαίνουν τα θεμέλια για ένα νέο νομικό πλαίσιο, που θα προστατεύει τα κράτη από τις επιθέσεις κερδοσκόπων, όπως συνέβη στην περίπτωση της Αργεντινής.
Αναμφίβολα η απόφαση δημιουργεί νέα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία και έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία πολλές χώρες, αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν επί χρόνια προκειμένου να πετάξουν από πάνω τους, τα δυσβάσταχτα χρέη.
Παρά το υπέρογκο χρέος της η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους.
Η Ελλάδα, όχι μόνο δεν ψήφισε υπέρ της απόφασης αλλά απείχε (!) από την ίδια την ψηφοφορία. Έτσι, η ημέρα της ψηφοφορίας, μπορεί να θεωρείται δικαίως και για την Ελλάδα, ως ξεχωριστή ημέρα, για την επιβεβαίωση της εθελόδουλης πολιτικής των συγκυβερνώντων. Η στάση της ελληνικής συγκυβέρνησης, στο συγκεκριμένο μείζονος σημασίας για την ίδια τη χώρα ζήτημα, απλώς επιβεβαιώνει τον ήδη υπάρχοντα ισχυρισμό ότι έχει παραιτηθεί από οποιαδήποτε διεκδίκηση υπέρ των συμφερόντων της χώρας αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του χρέους και όχι μόνο.
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ