Ο Dr. José Luis Sevillano μιλάει για τις εξετάσεις και τα τεστ που μπορούν να κάνουν οι εμβολιασμένοι για να παρακολουθούν τα επίπεδα του οξειδίου του γραφενίου στο αίμα τους.
Fernando Vega: Λουίς. Ας πούμε ότι εμβολιάστηκα. Ας πάρουμε το παράδειγμα ότι εμβολιάστηκα και λέω: "Εντάξει. Για να δούμε, θα ήθελα να ελέγξω πώς μπορώ να ξέρω αν έχω ή όχι, ίσως, τις συνέπειες του ότι έχω εμβολιαστεί με γραφένιο ή οτιδήποτε άλλο". Ας δούμε, σε επίπεδο αιματολογικών εξετάσεων, τι πράγματα πρέπει να ζητήσω να γίνουν σε ένα αιμοδιάγραμμα; Πώς μπορώ να πάρω μια έκθεση για να ξέρω πώς είμαι; Τι θα με συμβουλεύατε σε επίπεδο, φαντάζομαι, εξετάσεων αίματος; Σκέφτομαι ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσω.
Dr. José Luis Sevillano: Στην ιατρική, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Ρωτάς τους ανθρώπους πώς αισθάνονται, πώς είναι. Το αναμνηστικό. Στη συνέχεια εξετάζονται για να εξακριβωθεί ότι δεν έχουν κάποιου είδους δερματική βλάβη που θα μπορούσε να υποδηλώνει πρόβλημα πήξης. Εν ολίγοις, τους εξετάζεις και βλέπεις αν υπάρχει κάτι που σου τραβάει την προσοχή.
Αν ο ασθενής φαίνεται να είναι εντάξει, αυτό που θα έκανα -εκτός από τη συνήθη εξέταση-, είναι να προσθέσω την εξέταση του σημείου εμβολιασμού, του άνω θώρακα, της πλάτης και του κεφαλιού για να εξακριβώσω αν υπάρχει μαγνητισμός. Εάν δεν υπάρχουν μαγνητικά φαινόμενα, ίσως δεν έχει λάβει το υλικό και έχει ενεθεί με εικονικό φάρμακο. (placebo)
Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο χρόνος που έχει παρέλθει από τον εμβολιασμό, διότι, με την πάροδο του χρόνου, αυτός ο μαγνητισμός μπορεί να εξαφανιστεί. Δηλαδή, ο ασθενής εξετάζεται, αναζητείται κάποιο μαγνητικό σημάδι και, αν είναι επιθυμητό, προστίθενται συμπληρωματικές εξετάσεις. Στην περίπτωση αυτή, αν δεν υπάρχει υποψία για κάτι, μπορεί να διερευνηθεί η πήξη του αίματος.
Το αιμοδιάγραμμα εξετάζει μόνο τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα λευκά αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλια και, για παράδειγμα, τους παράγοντες πήξης που συνήθως ζητούνται. Ο χρόνος προθρομβίνης, το ινωδογόνο, ο χρόνος ενεργοποιημένης κεφαλίνης (cephalin) και, επιπλέον, το D-dimer, επειδή μπορεί να είναι αυτό...
Fernando Vega: Dimer: Πείτε μου περισσότερα γι' αυτό. Έχουμε δει πολλά βίντεο σχετικά με το D-dimer. Μπορείτε να μας εξηγήσετε πώς λειτουργεί αυτή η εξέταση;
Dr. José Luis Sevillano: Δεν είναι ο μόνος παράγοντας που διαταράσσεται με όλα αυτά. Τα αιμοπετάλια μπορούν επίσης να μεταβληθούν. Θέλω να πω, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτό το στοιχείο που εισάγεται στο αίμα είναι τροποποιήσιμο από το εξωτερικό, ανάλογα με την εγγύτητα σε εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτό το νανοϋλικό έχει τοξικότητα. Μπορεί να αισθάνεστε απολύτως καλά, να έχετε ελάχιστα ή πολύ λίγα D-dimer, για παράδειγμα, και όταν μια μέρα πάτε να φάτε παγωτό μπροστά σε μια κεραία... Αντίο...
Όλα θα αρχίσουν να σας ενοχλούν. Δεν υπάρχει καμία σταθερά εκεί. Δηλαδή, δεν πρόκειται για ένα κανονικό τοξικό που παίρνεις, κάνεις μια ένεση και τέλος. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σας βλάψει ή όχι. Όχι, όχι, όχι. Είναι ότι εισάγεται στο σώμα σας. Και μπορείτε να ζείτε απολύτως καλά μέχρι, μια μέρα, να βρεθείτε κοντά σε μια κεραία, για παράδειγμα -ή να τις ενεργοποιήσουν-, και να εκτεθείτε σε αυτές τις συχνότητες.
Ξέρουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι τις ελέγχουν με κάποιο τρόπο, επειδή δημιουργούν κύματα. Και τα δημιουργούν μέσω αυτού του νανοϋλικού. Αν δεν το έκαναν, δεν θα το είχαν εισάγει στο εμβόλιο της γρίπης τις δύο τελευταίες σεζόν.
Με άλλα λόγια, αυτό το νανοϋλικό μπορεί να διαμορφωθεί από το εξωτερικό. Έτσι, μπορεί να αισθάνεστε καλά σήμερα και να μην αισθάνεστε καλά αύριο, ανάλογα με το πού βρίσκεστε και σε τι είδους σήματα εκτίθεστε.
Μπορούν να γίνουν εξετάσεις, αλλά δεν θα ήμουν ήσυχος μέχρι να περάσει τουλάχιστον μισός χρόνος. Γιατί ξέρουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι σκέφτονται ή σχεδιάζουν να εμβολιάζονται οι άνθρωποι κάθε 5 με 6 μήνες. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί ένας χρόνος για να απαλλαγεί ο οργανισμός από αυτό το νανοϋλικό στο σύνολό του. Έτσι, πριν το σώμα απαλλαγεί από το νανοϋλικό, αυτοί οι άνθρωποι δίνουν τις δόσεις έτσι ώστε να υπάρχει πάντα ένα επίπεδο αυτού στα εμβόλια. Έτσι γνωρίζουμε ότι εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου. Αλλά όσο είναι στο σώμα, υπάρχει κίνδυνος, ακόμη και αν αισθάνεστε καλά. Πιθανώς εξαρτάται από το πού βρίσκεστε, πού ζείτε και ούτω καθεξής.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και παρακολουθήστε περισσότερα βίντεο :
👉🏻 https://www.orwell.city/2021/09/graphene-oxide-in-the-blood.html