Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Alex Newman : "Η επιδίωξη του ΟΗΕ για τον απόλυτο τυραννικό έλεγχο της ζωής σας, έρχεται πιο σύντομα από ό,τι φαντάζεστε".

Η μεγαλύτερη αρπαγή εξουσίας που έγινε ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο ΟΗΕ σχεδιάζει τυραννικό μέλλον για εσάς - Alex Newman

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Alex Newman, συγγραφέας του δημοφιλούς βιβλίου «Deep State» και του νέου μπεστ σέλερ με τίτλο «Indoctrinating Our Children to Death», λέει ότι η επιδίωξη του ΟΗΕ για τον απόλυτο τυραννικό έλεγχο της ζωής σας έρχεται πιο σύντομα από ό,τι φαντάζεστε.

Ο Νιούμαν εξηγεί: «Η μεγαλύτερη ιστορία εδώ που οι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία είναι ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα συγκεντρωθούν τον Σεπτέμβριο ... και θα κάνουν τη “Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος”. Μας λένε ότι πρόκειται να φέρουν ριζικές δραστικές μεταρρυθμίσεις στη δομή του ΟΗΕ ... και στη δύναμη του ΟΗΕ. Σκεφτείτε το ως τη μεγαλύτερη αρπαγή εξουσίας που έγινε ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ (Αντόνιο Γκουτέρες) έχει δημοσιεύσει ενημερωτικά σημειώματα στα οποία ζητά να γίνει ο ΟΗΕ η παγκόσμια δικτατορία του ενός κόσμου με αυτόν στο τιμόνι.

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Antonio Guterres

Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ο ΟΗΕ θα έχει όλη την εξουσία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και θα έχει όλη την εξουσία να επιβλέπει την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης. . . . Λένε ότι η κρίση θα μπορούσε να είναι μια κλιματική κρίση, μια οικονομική κρίση, μια περιβαλλοντική κρίση, μια πανδημική κρίση, μια κρίση μαύρου κύκνου ή ίσως κάτι από το διάστημα. Έτσι, βασικά, οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι κρίση και όταν ο Γενικός Γραμματέας κηρύξει μια κρίση, όλη η εξουσία και η δικαιοδοσία θα περιέλθει στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτό ισοδυναμεί με λευκή επιταγή στον πλούτο και την ελευθερία κάθε ανθρώπου στον πλανήτη, και αυτό έρχεται σύντομα.

Είναι επικείμενη. Αυτό θα γίνει τον Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ, και πρόκειται για μια αρπαγή εξουσίας ιστορικών διαστάσεων. Ξέρουν ότι ο χρόνος τους είναι λίγος, και πάνε για το μεγάλο πακέτο εδώ. Πρόκειται πραγματικά για μια σύνοδο κορυφής για ένα τυραννικό μέλλον. . . . Θέλουν τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής σας».

Αν νομίζετε ότι το πρόγραμμα «ερήμωσης» ή δολοφονίας από το Βαθύ Κράτος είναι κάποιου είδους θεωρία συνωμοσίας ή μύθος, ξανασκεφτείτε το.

Ο Νιούμαν λέει: «Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα όταν πηγαίνεις στα συνέδρια του ΟΗΕ είναι ότι είναι εντελώς ανοιχτοί και απόλυτα διαφανείς για το γεγονός ότι πιστεύουν ότι είμαστε πάρα πολλοί σε αυτόν τον πλανήτη. Καταλαμβάνουμε το χώρο τους και καταναλώνουμε τους πόρους τους […] Το λένε αυτό ανοιχτά. Λένε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που κάνουν πάρα πολλά μωρά και ότι πρέπει να μειώσουμε δραστικά τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη. Έχουν έναν ολόκληρο οργανισμό αφιερωμένο σε αυτό, το Ταμείο Πληθυσμού του ΟΗΕ».

Ένας σίγουρος τρόπος για να σκοτωθούν πολλοί άνθρωποι σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι ο πόλεμος.

Ο Νιούμαν λέει: «Έχουν καταλάβει, οι παγκοσμιοποιητές, το βαθύ κράτος, οι κακοί και η άρρωστη συμμορία, έχουν καταλάβει εδώ και πολύ καιρό ότι ο πόλεμος ήταν ο καλύτερος μηχανισμός για την επίτευξη της ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησής τους. Αυτό δεν είναι εικασία εκ μέρους μου. Αυτό είναι αυτό που λένε. Το σχέδιό τους είναι ο πόλεμος, η πείνα, η ενεργειακή κρίση και η οικονομική κρίση.

Όλα αυτά είναι εργαλεία και καταλύτες για την επιτάχυνση αυτής της ατζέντας.

Αν εκατομμύρια άνθρωποι πεθάνουν σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, και δεν έχει σημασία αν είναι το Ιράν και το Ισραήλ, ή η Κίνα και το Τιαουάν, ή η Ουκρανία και η Ρωσία, πραγματικά δεν έχει σημασία, θέλουν εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς, ώστε οι άνθρωποι να εγκαταλείψουν την προσήλωσή τους στο εθνικό κράτος, την αυτοδιοίκηση και την ατομική ελευθερία και να δώσουν τα πάντα, χρήματα ή ελευθερία, οτιδήποτε για να σταματήσει αυτό».

Μη χάνετε την ελπίδα σας γιατί ο Νιούμαν μιλάει επίσης για όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μη συμμορφωθείτε με την τυραννία. Ο Newman επισημαίνει επίσης τι μπορούν να κάνουν και τι κάνουν οι πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις για να αντισταθούν σε αυτόν τον απόλυτο έλεγχο των πάντων από τον ΟΗΕ.

Ο Νιούμαν λέει: «Είμαστε σε πόλεμο και ο καθένας πρέπει να φορέσει την πλήρη πανοπλία του Δημιουργού».

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη συνέντευξη αυτή διάρκειας 40 λεπτών.


Πηγή -Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.Σας ευχαριστούμε που διαβάζετε το ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ Substack. Mοιραστείτε την ανάρτηση. Κάν’τε το για το καλό της Ανθρωπότητας!

Share

0 Comments