Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Χορεύοντας με το διάβολο CBDC

Central Bank Digital Currency

CBDC’s

Φανταστείτε το 64% των Αμερικανών που ζουν τώρα από επιταγή σε επιταγή.

Φανταστείτε ότι είστε ένας από αυτούς, ακόμη και αν δεν είστε.

Το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού είναι 0,00.

Πληρώνεστε 4000 σε κάθε μισθολογικό τρίμηνο σε Fed νόμισμα.

Φτάνει η ημέρα πληρωμής και κατατίθεται απευθείας στον λογαριασμό σας στην JPMorgan Chase από το σύστημα διακανονισμού FedNow, επειδή η JPMorgan Chase κατέχει και κερδίζει από το χρέος σας.

Η JPMorgan Chase είναι η μεγαλύτερη από τις πέντε τράπεζες που έχουν απομείνει. Κατέχουν την υποθήκη σας και αφαιρούν αμέσως τη μηνιαία πληρωμή της υποθήκης σας από τον μισθό σας. Κατέχουν επίσης το δάνειο αυτοκινήτου και τα φοιτητικά σας δάνεια. Αφαιρούν αμέσως το FedCoin και για τα δύο. Η ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων έχει διασυνδέσεις με την JPMorgan Chase και θέλει τα χρήματά της αμέσως.

Σας τα παίρνουν…..

Η Amazon παρατηρεί ότι αγοράσατε κάποια πράγματα πριν από έξι μήνες σε δόσεις και χρωστάτε ακόμα δύο μήνες πληρωμών. Η Amazon παίρνει το μηνιαίο μερίδιό της. Αφαιρείται αμέσως από το FedNow πορτοφόλι σας.

Σας μένουν 1000 μέχρι την επόμενη ημέρα πληρωμής.

Το ψυγείο σας είναι άδειο και τα παιδιά σας πεινάνε.

Το FedCoin είναι προγραμματισμένο έτσι ώστε να μπορείτε να το ξοδέψετε μόνο σε συγκεκριμένα παντοπωλεία.

Αγοράζετε τρόφιμα και κάποια άλλα είδη πρώτης ανάγκης, πληρώνοντας με το FedNow Wallet στο τηλέφωνό σας που έχει τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας και όλες τις πληροφορίες σας.

Παρακολουθεί πού βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή με βάση τον γεωγραφικό εντοπισμό θέσης του υπολογιστή τσέπης σας.

Στους συνοριακούς μετανάστες παραδίδονται δωρεάν τηλέφωνα με πορτοφόλια FedNow που είναι ήδη φορτωμένα με FedCoin. Δεν χρειάζονται αριθμό κοινωνικής ασφάλισης επειδή οι άνθρωποι που τους έδωσαν το FedCoin γνωρίζουν ότι δεν θα υπάρχει κοινωνική ασφάλιση μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Οι περικοπές συνεχίζονται στην συζήτηση του βίντεο που παρέθεσα στην αρχή :

"Πράκτορες της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας (πρώην FBI) που εργάζονταν στο Facebook ανέφεραν μια ανάρτηση που κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα και επικρίνατε την Pfizer και το CDC.

Από το υπόλοιπο του FedCoin σας αφαιρούνται 50 μάρκες για "διασπορά παραπληροφόρησης για την κυβέρνηση"...

Αυτό είναι το δεύτερο ατόπημά σας για fake news στο διαδίκτυο. Αν προβείτε και σε τρίτο, θα σας αφαιρεθούν 500 μάρκες. Ακόμα και αν δεν τα έχετε στο λογαριασμό σας, θα αφαιρεθούν από την επόμενη ημέρα πληρωμής σας".

Καταλαβαίνετε πού οδηγούν όλα αυτά❓

Αυτή είναι η μπότα στο πρόσωπο για πάντα....Και έχουμε φτάσει ήδη σε αυτό το σημείο...

Ένα δισεκατομμύριο Κινέζοι ζουν κάποια παραλλαγή αυτού του τρόπου, ενώ μερικά δισεκατομμύρια κάμερες παρακολούθησης παρακολουθούν επίσης κάθε τους κίνηση, κάθε μέρα της ζωής τους, παρακολουθώντας τι αγοράζουν, με ποιον μιλούν και τι λένε.

Και ναι, αυτό συμβαίνει ήδη στις ΗΠΑ που δεν υπάρχουν ακόμη ποινές για λάθος σκέψη, αλλά γι' αυτό κινούνται με υπερταχύτητα προς τα CBDCs.

Αν το κάνουν, θα ελέγχουν το χρήμα για πάντα.

Αν ελέγχουν τα χρήματά σας. Ελέγχουν εσάς.

Με το fiat, τα χρήματά σας είναι δικά τους χρήματα.

Με τα CBDCs, η ζωή σας είναι τα χρήματά τους.❗️

Πηγή (απόσπασμα) - Διαμόρφωση/φώτο : Α.Τ.


Τα Ηνωμένα Έθνη, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα θέλουν η παγκόσμια οικονομία να βασίζεται σε προγραμματιζόμενα ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών, βιομετρικά πορτοφόλια και ψηφιακές ταυτότητες, συνδεδεμένες με διαβατήρια εμβολίων, αποτυπώματα άνθρακα και ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που βασίζεται στις μαρξιστικές τους αξίες.

  • SDR = Κοινωνική πιστωτική βαθμολογία για τις χώρες.

  • ESG = Βαθμολογία κοινωνικής πίστωσης για εταιρείες.

  • CBDC = Βαθμολογία κοινωνικής πίστωσης για τους πολίτες.

Ο κορο'ι'δοιός, τα λουκέτα, η λογοκρισία, ο "πληθωρισμός", ο πόλεμος και η "κλιματική αλλαγή" είναι όλα εργαλεία που θα τους βοηθούν να φτάσουν εκεί.... {Συνέχεια εδώ}

Το νου σας 🔥 🔥 🔥

Κίνδυνοι του CBDC:

Το CBDC είναι ψηφιακό χρήμα - παρόμοιο με τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin - που εκδίδεται και ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες. Ενώ οι πολίτες μπορούν ακόμα να κάνουν αγορές ανώνυμα με μετρητά, αυτό είναι αδύνατο με ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας, επειδή κάθε συναλλαγή είναι πλήρως ανιχνεύσιμη. Επιπλέον, τα χρήματα μπορούν να προγραμματιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να δαπανηθούν μόνο για συγκεκριμένα πράγματα. Μπορούν επίσης να επιβληθούν γεωγραφικοί περιορισμοί, με τους οποίους μπορεί να δαπανηθεί μόνο σε ορισμένες περιοχές.

Συνδεδεμένες με μια ψηφιακή ταυτότητα, οι εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με τους επικριτές, οδηγούν σε ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης στο οποίο η ελευθερία και η ανωνυμία ανήκουν στο παρελθόν.

Δείτε το ντοκιμαντέρ “State of Control” που αναφέρεται στους κινδύνους της ψηφιακής ταυτότητας και των ψηφιακών νομισμάτων των κεντρικών τραπεζών (CBDC) ——> ΕΔΩ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ
Το σύστημα κοινωνικής πίστωσης της Κίνας.
Watch now (2 min) | Το σύστημα κοινωνικής πίστωσης της Κίνας. Έρχεται σύντομα στη Δύση, ΑΝ επιτρέψουμε την ψηφιακή ταυτότητα, τα CBDC και το ‘‘προσωπικό’’ σύστημα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα να επεκταθούν…
Read more
0 Comments
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ
Authors
Phoenix