Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
1

Dr. Martin : Έκκληση προς κάθε άτομο στον πλανήτη : μην περιορίσετε απλώς τη δύναμη του Π.Ο.Υ. -Καταστρέψτε τον Π.Ο.Υ.!

Ο Δρ David Martin δεν μασάει τα λόγια του :"Εγκληματίες εκβιαστές που συνωμότησαν "
1
Το έγκλημα είναι ότι είχαμε εγκληματίες εκβιαστές που συνωμότησαν και ανέπτυξαν μια εισαγωγικά "έκτακτη ανάγκη". Οι ίδιοι εγκληματίες εκβιαστές σχεδίασαν, κατασκεύασαν και έκαναν όλη την πρακτοροκαπηλεία, για να διασφαλίσουν ότι θα χρησιμοποιήσετε τους όρους που σας λένε να χρησιμοποιήσετε: "εμβόλιο", "μάσκα προσώπου", "υγεία", "κοινωνική αποσταθεροποίηση" - κανένα από τα οποία δεν είχε ορισμό συνήθους χρήσης, οπότε απλώς τα χρησιμοποιήσαμε.
Οι εγκληματίες εκβιαστές καθόρισαν τις τιμές, με άμεσες εντολές διαπλοκής, όπου γνωστοί ανταγωνιστές συναντήθηκαν και καθόρισαν τις τιμές, σε άμεση συνεννόηση, κατά παράβαση των προτύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατά παράβαση των νόμων Sherman και Clayton στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτά ήταν εγκλήματα. Ήταν οργανωμένο έγκλημα και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.  -Dr. David Martin

Αυτή είναι η συγκλονιστική παρουσίαση, "Ο Δρ David Martin Ελευθερία και Δικαιοσύνη σε μια εποχή πανδημιών - τερματισμός της τυραννίας του ΠΟΥ", που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023. Η Ομιλία 2.0 του Dr. David Martin στην ΕΕ - 13 Σεπτεμβρίου 2023 - Ο Δρ David Martin στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξηγεί γιατί πρέπει να καταστρέψουμε τον Π.Ο.Υ.

Ο Δρ Martin και ένα πάνελ εξέθεσαν με γενναιότητα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την εγκληματική οργάνωση που είναι και απέδειξαν ότι το COVID είναι, πράγματι, ένα βιολογικό όπλο.

#########


🔳 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ :


Βαρέθηκα να μιλάω για τον COVID και βαρέθηκα να μιλάω για τον SARS-CoV-2. Και τελείωσα για έναν πολύ απλό λόγο: Εδώ και 110 χρόνια, εμείς, οι άνθρωποι του κόσμου, έχουμε δεχτεί ψέματα- όπου μια ομάδα ενός πολύ μικρού αριθμού εγκληματιών, βιομηχανικών συνωμοτών αποφάσισε να υποτάξει το σύνολο του ανθρώπινου πληθυσμού με σκοπό τα σκοτεινά σχέδιά τους να πλουτίσουν οι ίδιοι, ενώ εξαθλιώνουν και σκοτώνουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα και τελείωσα με την ευγένεια.

Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού την ευγένεια. Όταν οι λέξεις "αποδεκτό ποσοστό θανάτου" γίνονται μέρος μιας βιομηχανικής νόρμας, έχουμε χάσει το νόημα της ανθρωπότητας. Και αυτά δεν είναι δικά μου λόγια, αυτά ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Pfizer και της Moderna, όταν τους δόθηκε η εξουσιοδότηση να ξεκινήσουν τη διαδικασία θανάτωσης ανθρώπινων όντων προς όφελος της προώθησης των στόχων τους.

Επόμενη διαφάνεια. Και επίσης δεν πρόκειται να το ωραιοποιήσω αυτό: Πρόκειται για ένα εγκληματικό καρτέλ. Συμπεριφερόμαστε σαν να υπάρχει κάποια λυτρωτική ιδιότητα, κάπου, σε κάποιο εσωτεριστικό στρώμα, ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να έχει κάποιο σωτήριο όφελος.

Λοιπόν, θα σας πω, ότι από την ίδρυσή του τη δεκαετία του 1940, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εγκληματικό καρτέλ που έχει μια μοναδική και μοναδική πρόθεση - και θα σας δείξω το έγγραφο που αποδεικνύει αυτό που λέω. Αυτό δεν είναι ένας ισχυρισμός. Αυτό είναι στην πραγματικότητα αποδείξιμο από τα ίδια τους τα λόγια, από τα ίδια τους τα χέρια και χρησιμοποιούν μια διαδικασία τεσσάρων βημάτων για να εκτελέσουν κάθε ένα από τα φαύλα σχέδιά τους.

Ξεκινούν σχεδιάζοντας μια άσκηση. Στη συνέχεια, προχωρούν στη χρηματοδότηση της άσκησης. Στη συνέχεια, δημιουργούν το σκεπτικό για αυτό που πρόκειται να κάνουν. Και στη συνέχεια την αναπτύσσουν και επωφελούνται από αυτήν.

Και κατά παράβαση του 15 US Code Section 19, το οποίο, για όσους από εσάς ακούτε, συμπτωματικά ξεκίνησε με το νόμο Clayton Act την ίδια χρονιά που ξεκίνησε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1913, την ίδια χρονιά που ξεκίνησαν και οι πρόγονοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Έτσι, βρίσκω συναρπαστικό το γεγονός ότι ψηφίσαμε τον νόμο Clayton το 1913 και θέσαμε σε κίνηση, πριν από 110 χρόνια, την εγκληματική συνωμοσία, την οποία σήμερα αποκαλούμε Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, 110 χρόνια αργότερα. Και κατά παράβαση της TFEU ή της TEU - δεν ξέρω καν πώς να το πω - της T-F-E-U, της συνθήκης, δήθεν για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία νομίζω ότι πρέπει πλέον να ονομάζεται "Συνθήκη για τη δυσλειτουργική ευρωπαϊκή συμμορία", το άρθρο 101 θέτει απερίφραστα τους όρους ότι αυτό δεν ήταν ποτέ τίποτα για τη δημόσια υγεία. Ήταν εκβιασμός με σκοπό την πρόκληση τρόμου για την προσαρμογή της συμπεριφοράς του πληθυσμού, τελεία και παύλα.

Αυτό ήταν. Αυτό ήταν πάντα και μπορούμε να βρούμε όποιο θεωρητικό επιχείρημα θέλουμε να κάνουμε για τα πράγματα αλλά το πρόβλημα ακόμα και με τη θεωρία ότι είχαμε μια επιδημία από κάτι είναι διαψεύσιμο για τα στοιχεία από τη Ζυρίχη που μας δείχνουν ότι τη χρονιά της πανδημίας θανάτου της Υδρογείου, οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής πλήρωσαν 30 δισεκατομμύρια δολάρια λιγότερα σε αποζημιώσεις.

Τώρα, αν υπάρχει κάποιος επαγγελματίας ιατρός ή κοινωνικός λειτουργός ή οποιοσδήποτε άλλος που θέλει να συζητήσει ότι θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε έναν ιό με πονηριά που θα μπορούσε να βρει τον τραπεζικό σας λογαριασμό, τις δηλώσεις των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας και αν έχετε πληρώσει τα ασφάλιστρά σας, αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Αποδεικνύεται ότι τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: δεν είχαμε πανδημία. Είχαμε γενοκτονία. Και πρέπει να το ονομάσουμε αυτό που είναι.

Επόμενη διαφάνεια. Όταν λέω, "το σχεδιάσαμε", ας βεβαιωθούμε ότι καταλαβαίνουμε ακριβώς τα όχι και τόσο ψιλά γράμματα των ψιλών κειμένων και θέλω να επιστήσω την προσοχή σας, πρώτα, στη δεξιά στήλη της διαφάνειας: Αυτά είναι τα δεδομένα του 2011 που έκαναν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Wellcome Trust, η PATH και το Ίδρυμα Gates σχετικά με το θαυμάσιο παγκόσμιο πρόγραμμά τους για ένα εμβόλιο κατά της ελονοσίας για παιδιά ηλικίας κάτω των 6 μηνών. Και στην κλινική τους δοκιμή, είναι χρήσιμο να επισημάνουμε ότι δολοφόνησαν 66 παιδιά στην ομάδα "εμβολίου" και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν πονηρά τον όρο "έλεγχος" για την ομάδα ελέγχου στην οποία δολοφόνησαν 28 παιδιά.

Τώρα, ο λόγος που είπα "δολοφονήθηκαν" και ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο είναι επειδή αυτό ακριβώς ήταν. Διότι, αποδεικνύεται ότι αυτή η ομάδα ελέγχου δεν ήταν μια ένεση φυσιολογικού ορού- δεν ήταν κάποιο είδος ακίνδυνου αθώου πράγματος, ήταν στην πραγματικότητα ένα κοκτέιλ από άλλες γνωστές παθογόνες ενέσεις που μεταφέρουν ασθένειες.

Η ομάδα ελέγχου ήταν γνωστό ότι θα σκότωνε ανθρώπους και η πειραματική ομάδα ελέγχου θεωρητικά, ίσως θα σκότωνε ανθρώπους - και αυτό που κάναμε ήταν ότι προχωρήσαμε και τους δολοφονήσαμε όλους.

Και πονηρά, σύμφωνα με το Άρθρο 5, Τμήμα 13, το οποίο έβαλα σε αυτή τη διαφάνεια, θέλω να καταλάβετε γιατί είπα, κατά τη συγκρότησή του το 1947, όταν χρηματοδοτήθηκε και ιδρύθηκε ο ΠΟΥ, χρηματοδοτήθηκε και ιδρύθηκε από ανθρώπους που είχαν πρόθεση να διαπράξουν ένα έγκλημα, λόγω της ίδιας τους της γλώσσας.

Το τμήμα 13 του άρθρου 5 τελειώνει με την ακόλουθη δήλωση: "Ασυλία από προσωπική σύλληψη ή κράτηση, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, ασυλία από κάθε είδους δικαστική διαδικασία". Τώρα, αν δεν είχατε την πρόθεση να διαπράξετε έγκλημα, γιατί θα έπρεπε να δώσετε στον εαυτό σας μόνιμη και απόλυτη ασυλία από κάθε μορφή δίωξης - και είναι χειρότερο: ακόμη και έρευνα για κάθε είδους δίωξη;

Οι άνθρωποι κάθονται εκεί και προσποιούνται, "Λοιπόν, αυτό είναι σαν διπλωματική ασυλία". Συνειδητοποιείτε ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται καν στο πρότυπο της διπλωματικής ασυλίας; Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση, η οποία έθεσε σε εφαρμογή τον δικό της νόμο για να προστατεύσει τους εαυτούς της από εγκλήματα που γνώριζαν ότι επρόκειτο να διαπράξουν και όταν λέω "γνώριζαν ότι επρόκειτο να διαπράξουν", εννοώ ότι το γνώριζαν, επειδή ο πρώτος Γενικός Διευθυντής τους, δεν ήταν άλλος από τον Δρ René Sand, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στη φιλοξενία των Γερμανών στο Νταχάου το 1940.

Νωρίτερα, το 1947, μυστηριωδώς με τη γενναιοδωρία του Ιδρύματος Ροκφέλερ προτάθηκε να γίνει ο πρώτος Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ. Και μέσα σε πέντε σύντομα χρόνια, ο René Sand αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πραγματικό σκοπό του ΠΟΥ, γραπτώς από τον τότε Γενικό Διευθυντή Dr Brock Chisholm, ο οποίος υποστήριζε τον έλεγχο του πληθυσμού ως πρωταρχικό στόχο του.

Ακούγεται αυτό σαν Δημόσια Υγεία σε κανέναν σε αυτή την αίθουσα; Αυτό δεν είναι Δημόσια Υγεία. Πρόκειται για την προώθηση του ίδιου προγράμματος γενοκτονίας που ξεκίνησε με τη χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Carnegie του Γραφείου Ευγονικής στο Cold Spring Labs στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1913, υπό τη φιλανθρωπία του Andrew Carnegie.

Άνθρωποι! Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας! Συζητάμε για τα φύλλα στο δέντρο αυτού που ονομάζουμε "πανδημία", αλλά δεν πάμε στη ρίζα. Αυτό ήταν ένα οργανωμένο έγκλημα, μια εκβιαστική δραστηριότητα, που στήθηκε για να δώσει στον εαυτό της, πρώτα απόλυτη ασυλία και στη συνέχεια, να εκτελέσει τα σχέδιά της για να βεβαιωθεί ότι ελέγχει ποιος ζει, ποιος πεθαίνει και ποιος έχει οποιαδήποτε ευκαιρία στη ζωή.

Και αν νομίζετε ότι κατά κάποιο τρόπο διογκώνω τους αριθμούς, επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: σύμφωνα με κάθε αντιμετώπιση της φορολογικής διάταξης, αν σας έλεγα ότι υπάρχει ένα 88% πλειοψηφικό συμφέρον σε οποιαδήποτε οργάνωση, θα μπορούσατε να συμπεράνετε ότι αυτό στην πραγματικότητα αθροίζεται σε πλειοψηφικό συμφέρον.

Και αποδεικνύεται, ότι αν εξετάσουμε τις δωρεές των ιδρυμάτων προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το 88% αυτών προέρχεται από έναν μόνο οργανισμό: το Ίδρυμα Gates. Αυτό συνιστά παραβίαση κάθε νόμου περί ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη και κάθε νόμου περί ανταγωνιστικότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό δεν είναι απολύτως όχι μόνο μια ανεξάρτητη, φιλανθρωπικά χρηματοδοτούμενη δωρεά, αλλά το σημαντικότερο, σύμφωνα με τους φορολογικούς νόμους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, αυτό συνιστά "κατευθυνόμενες δωρεές", οι οποίες απαγορεύονται ρητά και δεν έχουν καμία θέση, πουθενά στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή οποιουδήποτε από τους οργανισμούς που συνδέονται με τον ΟΗΕ.

Όταν λέω ότι πρόκειται για έγκλημα, εννοώ ότι πρόκειται για φορολογικό έγκλημα, εκβιασμό, ξέπλυμα χρήματος - και τώρα, το έγκλημα του εκβιασμού που οδηγεί σε φόνο και παγκόσμια τρομοκρατία.

Επόμενη διαφάνεια. Σας είπα ότι το δεύτερο πράγμα μετά το σχέδιο, είναι ότι το χρηματοδοτούν. Και γιατί δεν χρησιμοποιούμε τη γλώσσα των εγκληματιών με τα δικά τους λόγια, επειδή είναι ο καλύτερος τρόπος να το πούμε;

Όταν σχεδίαζαν στην πραγματικότητα την απελευθέρωση της χρήσης μιας βιολογικά τροποποιημένης χίμαιρας που σχετίζεται με το μοντέλο που προέρχεται από τον κοροναϊό, έλεγαν στην πραγματικότητα τα εξής: "Για να διατηρήσουμε τη χρηματοδότηση, με βάση την κρίση, πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για τα αναγκαία ιατρικά αντίμετρα, όπως ένα εμβόλιο "παν-γρίπης" ή παν-κορονοϊού".

Τώρα, επιτρέψτε μου να σταματήσω για μια στιγμή και να σας υπενθυμίσω ότι η κρίση για την οποία μιλούσαν ήταν μια κρίση μειωμένης χρηματοδότησης: δεν υπήρχε καμία κρίση υγείας. Αυτή ήταν μια κρίση των ταμείων τους που είχαν αρχίσει να στερεύουν - αυτή ήταν η κρίση.

Και ας διαβάσουμε παρακάτω: "Ένας βασικός οδηγός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη διαφημιστική εκστρατεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα: οι επενδυτές θα ανταποκριθούν αν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας".

Αυτή είναι επισήμως η δήλωση που έκανε η συνωμοτική συμμορία που, μέχρι τότε ήταν η δεκαετία των εμβολίων, που τέθηκε σε κίνηση το 2011 από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης της Ετοιμότητας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ήταν η βάση χρηματοδότησης για τη συνεργασία του Peter Daszak με τη χιμαιρική παραγωγή παθογόνων μικροοργανισμών, τόσο στη Βόρεια Καρολίνα όσο και στη Γουχάν.

Οπότε, μη μου πείτε ότι πρέπει να κάνουμε έρευνα για το από πού προήλθε αυτό! Οι εγκληματίες το έχουν παραδεχτεί με δικά τους λόγια!

Επόμενη διαφάνεια. Και τώρα έχουμε το διασκεδαστικό που κανείς στο Κογκρέσο δεν είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει, που είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο: στις 21 Οκτωβρίου 2014, παρά τις πολλαπλές συνομιλίες μεταξύ του γερουσιαστή Rand Paul και του Anthony Fauci, όπου μας είπαν ότι "ο Rand Paul έκανε ό,τι μπορούσε για να βάλει τον Fauci στα σχοινιά", είχε στην κατοχή του την επιστολή που βλέπετε στα αριστερά και είναι η επιστολή που βολικά είναι σε επιστολόχαρτο του NIAID, που στάλθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Chapel Hill, η οποία δηλώνει απερίφραστα ότι κατά τη διάρκεια του μορατόριουμ για το Gain-of-Function, το οποίο παρεμπιπτόντως, αν χρησιμοποιήσουμε τη λέξη "μορατόριουμ", αισθάνεται σαν να σημαίνει ότι υποτίθεται ότι πρέπει να σταματήσετε.

Γιατί δεν προχωράμε να δούμε δύο κομμάτια αυτής της επιστολής; Πρώτον, το δεύτερο σημείο στο Σχέδιο Ένα, το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν αποτελούσε μέρος της αρχικής επιχορήγησης. Αυτό ήταν να εξεταστούν οι νέες λειτουργίες της παθογένειας του ιού in vivo. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; "Σε ζωντανά συστήματα !"

Η επιχορήγηση υποτίθεται ότι θα ήταν κλινικές προσομοιώσεις και μοντέλα, αλλά η επιχορήγηση αυτή τροποποιήθηκε, με αυτή την επιστολή που έλεγε: "Θα εγκρίναμε την έρευνα Gain-of-Function κατά τη διάρκεια του μορατόριουμ στα ζωντανά συστήματα".

Και στη συνέχεια, μας αρέσει η τελευταία παράγραφος αυτής της επιστολής, η οποία βολικά λέει: "Καθώς η επιχορήγησή σας χρηματοδοτείται επί του παρόντος, αυτή η παύση είναι εθελοντική". Πόσες φορές έχετε συναντήσει ένα "εθελοντικό μορατόριουμ";…

Και το καλύτερο σημείο είναι ότι αν δούμε την τελευταία γραμμή: "ή να συνεχίσετε να διεξάγετε την ισχύουσα έρευνα για την απόκτηση λειτουργικότητας μέχρι το τέλος της τρέχουσας ενεργής περιόδου του προϋπολογισμού".

Αλλά εδώ έρχεται το πρόβλημα: ξέρετε ποιος προμηθεύει τον προϋπολογισμό; Μια σύμβαση αόριστης διάρκειας, απεριόριστου ποσού από την DARPA και από το NIH; Δεν είναι βολικό να έχεις ένα έργο με αέναη χρηματοδότηση που πρέπει να σταματήσει όταν τελειώσουν τα χρήματα, όταν ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει σημείο όπου τελειώνουν τα χρήματα, επειδή δεν υπάρχει τέλος σε αυτό που δεν έχει τέλος;

Εκτός κι αν νομίζετε ότι ισχυρίζομαι κάτι - που δεν ισχυρίζομαι - κάνω μια κατηγορία. Ας είμαστε ξεκάθαροι. Και υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν ισχυρίζομαι τίποτα. Μπήκαν μάλιστα στον κόπο να μας πουν ότι θα ήταν ο "ιός της Γουχάν που θα μας έπιανε", όπως βλέπετε στη δεξιά πλευρά της οθόνης, που δημοσιεύτηκε το 2016.

14 Μαρτίου 2016: "Ο ιός 1 του Ινστιτούτου Ιολογίας του Wuhan που μοιάζει με SARS," - και παραθέτω, "είναι έτοιμος για εμφάνιση στον άνθρωπο".

Ακούγεται σαν να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι κάτι στη Γουχάν πήγε λίγο στραβά τον Δεκέμβριο του 2019 ή μήπως μας λένε: "Κοιτάξτε τη Γουχάν και κοιτάξτε τον κοροναϊό και κοιτάξτε τι κάνουμε για να χειριστούμε τον κοροναϊό στη Γουχάν και στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Τσάπελ Χιλ και, ιδού, θα προχωρήσουμε και θα σας πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να τον κυκλοφορήσουμε - το 2016".

Επόμενη διαφάνεια. Σχεδόν τελειώσαμε. Και μετά, το δημιούργησαν.

Τώρα, όλοι σας γνωρίζετε ότι δέχομαι κριτική παγκοσμίως για τη χρήση του όρου "βιολογικός πόλεμος". Το κάνω αυτό, επειδή έχω τα διαπιστευτήριά μου για να το κάνω αυτό. Έτυχε να είμαι, για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και στο τέλος της δεκαετίας του '90, ένα άτομο που στάλθηκε σε όλο τον κόσμο για να εξετάσει τη διάδοση των βιολογικών και χημικών όπλων.

Γνωρίζω πολύ καλά τον ορισμό του τι είναι ένας παράγοντας βιολογικού πολέμου στον Κώδικα 18 των ΗΠΑ, τον Ποινικό Κώδικα για τις παραβάσεις των βιολογικών και χημικών όπλων, και έτσι η εκτίμησή μου είναι, στην πραγματικότητα, επαγγελματική και ακριβής και ο λόγος γι' αυτό είναι ότι είμαι ο εξουσιοδοτημένος να κάνω αυτόν τον προσδιορισμό για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το λέω.

Αλλά ας υποθέσουμε προς το παρόν ότι είμαι απλά ένας τρελός. Ίσως δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Οπότε, γιατί δεν κοιτάμε τι είπαν οι ίδιοι οι εγκληματίες;

Το 2005, σε ένα συνέδριο που χρηματοδοτήθηκε από την DARPA και την Mitre Corporation, ο Ralph Baric, ο αρχιτέκτονας του θανατηφόρου σκέλους που έχει εγχυθεί σε εκατομμύρια και δισεκατομμύρια χέρια ανθρώπων - αυτός ο Ralph Baric - χρηματοδοτήθηκε για να παρουσιάσει την ακόλουθη - και ας χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του - για την παρουσίαση των ενιών : "Συνθετικοί κορονοϊοί, Biohacking, Βιολογικός πόλεμος με τεχνολογίες που καθιστούν δυνατή την εφαρμογή του." [σελ. 36, σημείο 57].

Αυτό ακούγεται σαν πρόγραμμα διανομής της Δημόσιας Υγείας; Αυτό ακούγεται σαν κάτι που κατά λάθος παρερμηνεύεται για να σημαίνει κάτι άλλο; Ή μήπως το "τεχνολογίες που επιτρέπουν τον βιολογικό πόλεμο" δεν ακούγεται σαν "αντίμετρα" ή "ετοιμότητα για πανδημία";

Εμένα μου ακούγεται σαν "τεχνολογίες που επιτρέπουν τον βιολογικό πόλεμο".

Και ο λόγος για τον οποίο έχω αυτό το προαίσθημα είναι ότι, αυτό που ακολούθησε ήταν ότι έλαβε, εκτός από τις επιχορηγήσεις του NIAID και μη ανταγωνιστικές επιχορηγήσεις της DARPA, σε αντισταθμιστικά κεφάλαια για πάνω από 140 εκατομμύρια δολάρια συνολικής χρηματοδότησης που πήγαν στο δικό του και στα συναφή προγράμματά του για συνθετικές τεχνολογίες που επιτρέπουν τον βιολογικό πόλεμο.

Έχω λοιπόν πρόβλημα να αποκαλέσω την ένεση "τεχνολογία που επιτρέπει βιολογικό πόλεμο"; Απολύτως όχι, διότι έτσι την αποκαλούσαν - και να ξέρετε ότι γνώριζαν ότι την αποκαλούσαν έτσι στις 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Επειδή στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, η εκβιαστική συνωμοτική Cabal των διαπλεκόμενων διευθυντηρίων, επίσης γνωστή ως Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας -δήλωσε ότι επρόκειτο να πραγματοποιήσει μια "εμπειρία για τον κόσμο που θα ήταν μια ταχέως εξαπλούμενη πανδημία, λόγω ενός θανατηφόρου αναπνευστικού παθογόνου παράγοντα".

Η θανατηφόρα φύση αυτής της δήλωσης είναι το πρόβλημα.

Δεν είπαν ότι θα έχουμε ίσως ένα μικρό συνάχι που θα κυκλοφορεί παντού. Είπαν ότι θα έχουμε πραγματικά την εξάπλωση ενός θανατηφόρου παράγοντα και ο δηλωμένος λόγος, τον Σεπτέμβριο του 2020, ο δείκτης προόδου είναι ότι ο κόσμος θα αποδεχθεί ένα καθολικό εμβόλιο - όχι, "Θα εξετάσουμε άλλες επιλογές θεραπείας" - όχι, "Θα ρίξουμε μια ματιά στο τι θα μπορούσε να είναι η έγκαιρη παρέμβαση, ", όπως τόσο ξεκάθαρα έχει υποστηρίξει ο Δρ McCullough, σε πολλές, πολλές, πολλές περιπτώσεις - όχι ότι: "Δηλώσαμε στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, ότι είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε και είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε για να δημιουργήσουμε τον φόβο που θα οδηγούσε τους ανθρώπους να αποδεχθούν κάτι που χωρίς εξαναγκασμό κανείς δεν θα είχε αποδεχθεί. "

Και αυτό δημοσιεύεται από τους εγκληματίες εκβιαστές!

Επόμενη διαφάνεια. Και απομένουν μόνο δύο, αν παρακολουθείτε: Αναπτύξτε και επωφεληθείτε από αυτό. Μας είπαν ότι "οι επενδυτές θα ανταποκριθούν αν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας", και, ιδού! Μαντέψτε τι είδαν; Κέρδη στο τέλος της διαδικασίας!

2022: 100 δισεκατομμύρια δολάρια για την Pfizer από δημόσια κεφάλαια. Η Moderna, αφού είπε ψέματα στο Κογκρέσο τον Οκτώβριο του 2020, όταν τους ζητήθηκε να επαληθεύσουν στην πραγματικότητα αν το NIAID προωθούσε μια ένεση που θα πλούτιζε το NIAID, όπου ο Anthony Fauci και ολόκληρη η ομάδα του NIH είπαν ότι δεν είχαν "κανένα οικονομικό συμφέρον" στη σύστασή τους, λαμβάνουν ένα back-payment δικαιωμάτων ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων για την πρώτη πληρωμή των δικαιωμάτων...

400 εκατομμύρια δολάρια! Περισσότερα από όσα έχει λάβει ποτέ οποιοδήποτε Ινστιτούτο Υγείας σε μία μόνο πληρωμή για μία μόνο εφεύρεση στην ιστορία της αμερικανικής ιατρικής έρευνας - και, ιδού! Και ιδού! Τι λαμβάνουμε μετά από αυτό... Ένα αίτημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να επεκτείνει τον προϋπολογισμό του κατά 11% για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι που επωφελήθηκαν από αυτό θα κάνουν δωρεές σε αυτό - και μαντέψτε τι έκαναν μόλις τώρα; Ξέπλυναν τα χρήματα πίσω. Αυτό έκαναν.

Επόμενο. Και τώρα εμφανίζεται η τελική διαφάνεια. Αυτό δεν είναι έγκλημα δημόσιας υγείας. Στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε συνταγματικό έγκλημα. Πρόκειται για εγκληματική πράξη. Έγινε από ένα εγκληματικό ίδρυμα, που δημιουργήθηκε για να επιτρέπει την εγκληματική συμπεριφορά από την ίδρυσή του, το 1947. Αυτό είναι.

Και δεν θα έπρεπε να συζητάμε για τα πλεονεκτήματα της "Δημοκρατίας" ή της "Ελευθερίας" ή οτιδήποτε άλλο - όσο παράλογο και αν θα ήταν αυτό - αν στεκόμασταν σε μια ληστεία τράπεζας και συζητούσαμε για τα πλεονεκτήματα της εκτύπωσης χαρτονομισμάτων του δολαρίου. Το πρόβλημα δεν είναι τα χαρτονομίσματα του δολαρίου. Είναι ο ληστής της τράπεζας. Και το πρόβλημα εδώ δεν είναι η υγεία - και δεν είναι η Δημόσια Υγεία - και δεν είναι η "καταστολή της πληροφόρησης" και η "καταστολή των αντιφρονούντων απόψεων" και η απολύτως ασυνείδητη μεταχείριση των ιατρών σε όλο τον κόσμο και των ακαδημαϊκών σε όλο τον κόσμο που μίλησαν εναντίον αυτού. Δεν είναι αυτό το έγκλημα.

Το έγκλημα είναι ότι είχαμε εγκληματίες εκβιαστές που συνωμότησαν και ανέπτυξαν μια εισαγωγικά "έκτακτη ανάγκη". Οι ίδιοι εγκληματίες εκβιαστές σχεδίασαν, κατασκεύασαν και έκαναν όλη την πρακτοροκαπηλεία, για να διασφαλίσουν ότι θα χρησιμοποιήσετε τους όρους που σας λένε να χρησιμοποιήσετε: "εμβόλιο", "μάσκα προσώπου", "υγεία", "κοινωνική αποσταθεροποίηση" - κανένα από τα οποία δεν είχε ορισμό συνήθους χρήσης, οπότε απλώς τα χρησιμοποιήσαμε.

Οι εγκληματίες εκβιαστές καθόρισαν τις τιμές, με άμεσες εντολές διαπλοκής, όπου γνωστοί ανταγωνιστές συναντήθηκαν και καθόρισαν τις τιμές, σε άμεση συνεννόηση, κατά παράβαση των προτύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατά παράβαση των νόμων Sherman και Clayton στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτά ήταν εγκλήματα. Ήταν οργανωμένο έγκλημα και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Οι εγκληματίες συνωμότες είπαν δημοσίως ψέματα ενόρκως και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και την καταστροφή της ελευθερίας - και κυρίως, τον θάνατο και την καταστροφή της ακεραιότητας των καλοπροαίρετων ανθρώπων, οι οποίοι κάθονται σήμερα εδώ και κάνουν ό,τι μπορούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τις συμφορές που δημιουργήθηκαν από αυτή την καταστροφή.

Δεν θα υποτιμήσω ούτε για μια στιγμή τις πολλαπλές συνεισφορές των καταπληκτικών ακαδημαϊκών και ιατρών επαγγελματιών, οι οποίοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να παρέμβουν στο κενό και να σταματήσουν τα διεφθαρμένα αποτελέσματα αυτών των εγκλημάτων - αλλά θα πω, χωρίς αμφιβολία, τα εξής: Μέχρι να το αντιμετωπίσουμε αυτό ως μια εγκληματική συνωμοσία εγκληματικών εκβιαστών, που καταλήγει σε παγκόσμια τρομοκρατία με σκοπό την κερδοσκοπία και τη δολοφονία - μέχρι να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, κάνουμε λάθος συζήτηση.

Επειδή δεν είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα μιας τροποποιημένης συμφωνίας για μια εγκληματική εκβιαστική οργάνωση, είμαστε εδώ για να τερματίσουμε την ίδια την εγκληματική οργάνωση.

Αυτή είναι η έκκλησή μου προς κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη: μην περιορίσετε απλώς τη δύναμη του ΠΟΥ, καταστρέψτε τον ΠΟΥ!

Σας ευχαριστώ πολύ.


Πηγή - Μεταφράσεις/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.Ήταν οργανωμένο έγκλημα και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.


Σας ευχαριστούμε που διαβάζετε ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ.Ελπίζουμε να ωφεληθείτε από αυτή την παρουσίαση και να την κοινοποιήσετε / να την προβάλλετε για να βοηθήσετε στη διάδοση του θέματος. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανθρωπογενή καταστροφή στην ιστορία και οι άνθρωποι χρειάζεται να ειδοποιηθούν ενώ οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Share

1 Comment